2013. november 3., vasárnap

29. Fejezet - 'Bál'

Haliii!! Háát, itt lenne a következő, Remélem mindenkinek tetszeni fog. Komizzni, feliratkozni szabad!! :PP ÉÉs köszönöm azoknak akik ezt megtették, hihetetlen jól esik!!!
  OMG!! Láttátok a Story of my Life klippjét?! Istenem zseniális lett, hatalmas ötlet!!

           Joo Olvasást!

                                  Xx Blair






Blair




-Na jó, akkor... Ugye tisztában vagy vele, hogy azt hiszik járunk? - nézett rám Harry egy hülye mosollyal vezetés közben.
-Ja... Gondolom nem hiába van ez a kikötés, hogy veled jöjjek. - vontam vállat.
-Blair.... Te milyen okos lány vagy! - játszotta a döbbentett.
-Te meg mekkora egy fasz! - utánoztam, de elröhögtem magam.
-Egyre szarabbul csinálod... - gúnyolódott.
-Csak próbálok valahogy egy szintre kerülni veled. - eresztettem meg egy angyali mosolyt.
-Kapd be! - mutatott be, s röhögni kezdett.
-Tényleg Harry... - szakítottam meg a témát elmélázva. - Mindig csak arról van szó, hogy én és Zayn... vagy én és a pasik... Most te jössz. Mi van Harryvel és a csajokkal? - kérdeztem rá.
-Harry és a csajok... Elvannak. - vont vállat.
-Hanyagoljam a témát? - kérdeztem.
-Azt megköszönném... Bár van egy olyan érzésem, hogy most összefutunk a kedvenc exemmel. - és a gonosz vigyor már ott virított az arcocskáján.
  Jaj de jó... Eke szerint még valami őrülttel is összefutok...
-Na jó, nagy levegő. - állt meg egy távolabbi parkolóban, ahonnan szépen kivehetőek voltak a villódzó fények. - Figyelj... Tudom, hogy most ez nehéz lesz, de ha kérhetlek ne oltsd be egyik paparazzit sem... Bár én is örülnék neki, de ez most majdnem hogy nekik lett szervezve, szóval jogosan mondhatnák, hogy milyen paraszt vagy...
-Oké, értettem. Viszont te meg segíts enyhíteni a Will Perrie Zayn háromszöget.. - forgattam a szemem, miközben rágyújtottam.
-Ez... Nem jó ötlet.. Nem szerzel vele plusz pontot. - kezdte Harry, de csak megrántottam a vállam, miközben kézen fogva elindultunk a tömeg felé.
-Harry, Blair, álljatok! - kiabált valaki mögülünk,. mire arra kaptuk a fejünket. - Normális vagy, haver?! Tele van rajongókkal az egész környék! Mindenki itt van nem messze, a testőrökkel... Gyertek! - a szőke intett felénk, de nem ez foglalt le. Csibu idegesen, s egyben boldogan szorongatta a kezét, ami csak egyet jelentett. Végre beszéltek!
  Elindultunk feléjük, és az első sarkon befordulva ott állt az egész nagy társaság, pár ismeretlennel karöltve.
-Sziasztok! - köszönt Harry, hogy oldja a hangulatot, de nem aratott nagy sikert. Nem lehetett nem észrevenni, hogy Zayn ki van közösítve, vagy is a társaság mögött cigizik, míg Perrie derekát Will szorongatja dühösen, bár a lány sem tűnt boldognak.
-Ja, az... - motyogtam...S céltudatosan 'páromat' a Malik fiú felé kezdtem húzni, amit persze kínos csend követett, de nem érdekelt.
-Öhm... Blair, szeretném bemutatni a barátnőmet Eleanort. - szólalt meg végül L... L... Louis! Nem hiszem el, hogy még most sem tudom normálisan megjegyezni.
-Oké... Az én nevemet meg már hallottad. - morogtam s egy vállvonással lezártnak tekintettem a témát.
-Tudod nagyos sokat hallottam rólad... Hogy nehezen barátkozol, meg... - itt a szája elé kapta  a kezét, s a mérges tekintetű barátja felé küldött egy bocsánatkérő pillantást. Gondolom ezt nem szabadott volna. Ám Harry hangos nevetése, enyhítette a kellemetlen pillanatokat.-El, nyugodtan mond csak neki, ő is ezt csinálja! - röhögött Hazza a tapintatlanságomra célozva...
-Szerintem meg fogd be, mert per pillanat a barátnőd vagyok a SAJTÓ előtt, és nem hiszem, hogy akarsz magadról kínos dolgokat hallani. - eresztettem meg felé egy angyali mosolyt.
-Bunkó.. - morogta.
-Blair... Ha már itt tartunk én is szeretnék bemutatni valakit. Ő itt Sophia. - Liam... Igen ez Liam, vele kell beszélnem még az este folyamán a Zayn ügyben..
-Szia. - vetettem oda, s az éppen érkező csapatra esett a pillantásom.
-Blaaaiirr! -üvöltötte Pepe és Ben, majd lerohantak.  Csak most eszméltem rá, hogy mennyire hiányoztak. - Minden rendben? Nem esett bajod? Ugye ne...
-Ne kezdjétek! - állítottam le őket. - Semmi bajom, szálljatok már le erről!
-Jól van na csak aggódunk...- motyogta sértődötten Ben. Basszus... Most esik le, hogy Will csak a rohadt féltékenység miatt jött korábban... Hogy lehet valaki ennyire... ahh mindegy...
-Dan...- zártam a karjaimba az említett srácot. Hálás vagyok neki a...  Múltkoriért.
-Jòl vagy kicsi lány? - suttogta halkan de ezen egyáltalán nem éreztem rajta, hogy Zayn szapulása lenne a cél. Nem, Ö egyszerűen csak... kíváncsi volt, hogy én, hogy élem meg.
- Jobban lennék, ha nem utálná mindenki ilyen feltűnően..- morogtam és vette a célzást.
-Hali! Hogy vagy haver? - ment oda kezet fogni a döbbent fiúhoz, amit mindenki kikerekedett szemmel figyelt, engem is beleértve.
-Hali... Öhm... Köszönöm jól, te? - tért magához valamennyire Zayn.
-Sziasztok! Na itt vagyok, indulhatunk! - futott felén a manager lihegve, majd leszarva, hogy esetleg valamiről beszéltünk, taszigálni kezdett minket a hatalmas tömeg felé. - Mindenki a párjával van? Felkészültetek?
-Fel lehet erre készülni? - motyogta nyűgösen Styles.
-Édesem ne félj, itt vagyok melletted! - kezdtem a nyálas filmbe illő jelenetet.
-Mi bejátszhatunk egy meleg párt? - kérdezte röhögve Pepe.
-Na gyeje egyetlenem! - kezdett hülyén beszélni hozzá Ben, s közel húzta magához a másik fejét, majd röhögve eltávolodtak.
-Szerintem nem járnátok jól vele... Ezeket nem olyan könnyű korrigálni, hogy 'bocsi amúgy vicc volt az egész'! Utána meg jönnének a homoszexuálisak, hogy parodizáljátok őket, amit meg gondolom senki nem akar... - magyarázta a két idiótának Paul.
-Igazad van. Főleg, hogy semmi bajunk amúgy a homárokkal. - vont vállat Ben, s ezzel a téma ejtve lett.
-Ez nem gáz, hogy mi gyalog megyünk? - kérdezte Csibu látva a vörös szőnyeg előtt leparkoló limuzint.
-Öhm... Hát de. Mindegy ezt én csesztem el, de vegyétek úgy, hogy ezzel sokkal egyénibbek vagytok. - legyintett végül a zavartan a pasi...
 Próbáltuk valahogy úgy megközelíteni a helyet, hogy ne legyen gázos a rajongók közvetlen közelébe jutni, de hihetetlen gáz volt ez az egész.
-Hihetetlen! Most nézd meg teljesen bevágta a durcát! - kezdte el Perrie mondani, mikor sikerült mellénk kecmeregnie a Malik fiúval.
-Szard le! Ha látja, hogy érdekel, csak még jobban rákezd. - vontam vállat. - Bocsi ez nem megoldás...
-Na jó lányok, majd bent megbeszélitek. - állította le Harry az egészet. - Készülj Blair. Szét fognak szedni minket! - félig vigyorgott, félig teljes ideg volt.
-Jajj, hagyjad már! Majd én elintézem, hogy legyen min csámcsogniuk. - kacsintottam.
-Na ettől félek. - sóhajtott, majd elindult velem a vörös szőnyegen, szinte méterenként megállva egy fotóra. - Mosolyogj. - szűrte fogai között, de nem hagyta abba az idétlen vigyorgást.
  A faszt! Már vagy 10 perce bent ülhetnénk, ha nem kéne ez a szar.
-Harry, ő a barátnőd? - kiabálta valaki, nekem meg eldurrant valami.
-Nem bazd meg, a húga! - azzal  berángattam a döbbent srácot, a döbbent paparazzik előtt.
 Bent egy hatalmas bálterem szerűségbe értünk, csak nagyrészt asztalokból állt most a helyiség egy kisebb tánctérrel. Szemeimmel az erkélyt kerestem, hiszen muszáj lennie itt olyannak! Ugye...? Hál istennek megtaláltam a terem felénél jobbra lévő hatalmas helyet. Szépen kivilágítva... ÚÚ... Mint valami hülye akciófilm nyálas jelenete...
-Hát ez szép volt. - próbált meg dorgálni Hazza, miközben rágyújtottam, de láttam az apró mosolyt a szája szegletében.
-Hát te nem vagy normális! - jöttek ki a többiek, s az ikrek már robbantak is az erkély ajtajában.
-Louis mesélte, hogy leszerelted őket múltkor, de nem hittem volna, hogy komolyan így csinálod. - vigyorgott a barna hajú lány. Valami e-betűs. Á, tök mindegy.
  Miért van az, hogy mindenki tökéletesen el van ezen a kis 'incidensen' csak én vagyok tiszta ideg?!
-Jól van na édesem.. - húzott közel magához Harry, majd egy gyors szájra puszit adott.
-Te magadnál vagy?! Tudod mennyi időmbe fog kerülni, ez az ügy?! - jött ki a manager is tiszta idegesen.
-Szarja le! Nem a banda vagyok, csak egy jelentéktelen porszem a banda közelébe... Most legalább minden rosszat rám lehet fogni. - vontam vállat. - Lazulj egy kicsit! - tettem még rá egy lapáttal, amitől egyre jobban vörösödött a feje.
-Te... Te... Majd holnap! - azzal állát dörzsölve becsörtetett.
-Na jó, mi is bemegyünk, addig megkeressük az asztalunkat. - indultak befelé a 'párocskák, meg a  csapat kivéve Perriet Zaynt Harryt és persze jómagamat.
  A feszültség szinte tapintható volt, főleg, hogy Will úgy nézett a Malik fiúra, mint az Styles-ra, mikor éppen puszit ad.
-Na jó, ezt most elégeltem meg. Will, szedd már össze magad! Ha így folytatod, ne csodálkozz, ha rövid időn belül Pezz is megunja. - sóhajtottam unottan.
-Baj, hogy aggódom?! - kérdezte idegesen.
-Nem. De ez már betegesen féltékeny dolog, egy olyan ügyre, ami ha igazán több lenne barátságnál, már évek óta bekövetkezhetett volna. - forgattam a szemem.
-Nem is csak az a bajom.
-Én sem CSAK arra céloztam...  De nem érzed gáznak, hogy szívesebben lakok nála, mint sem, hogy haza menjek hozzátok? Vagy is ebben az esetben hozzád? - hupsz ez talán kicsit erő volt, de hátha megérti. Zayn meg... Annyira ne vegye magára... Csak félig akartam geci lenni vele..
 Egy ideig maga elé meredt, majd beviharzott a többiekhez.
-Sajnálom, nem bírtam tovább! . tettem fel a kezem védekezés képpen, de inkább volt unalom a hangomban.,  mint sem bocsánatkérő.
-Hagyd... Igazad van, most legalább hátha észhez tér. - Próbálta magában tartani feszültségét.
-Tényleg öhm... Haver - kezdte Harry szaggatottan. Na ő legalább próbálkozik - Mit mondtatok, miért vagy összeverve?
-Asszem csak simán annyit, hogy megvertek... - vont vállat, de látszott, hogy hálás a kérdésért, vagy is a próbálkozásért.
-Ahha.
-Ajjaj.. Bocs srácok... Azt hiszem, ezt a csevegést, mi kihagyjuk... Zayn nyomd el gyorsan! Siess! gyere már! - húzogatta a szőkeség, miközben egy bizonyos pontot bámult. Nem nagyon zavartattam magam rágyújtottam a következő szálra.
-Bassza meg. - morogta Hazza, majd a korlát felé fordult, engem is arra rántva.
-Mi van már?! - akadtam ki, mikor a cigi, majdnem kiesett a kezemből.
-Szia Harry... És... Harry valakije! - jött egy idegesítő hang megülünk, mire reflexből oda kaptam a fejem.
 Taylor Swift. Most komolyan? Ki lesz a következő, Justin Bieber?!
-Szia. - morogta a fiú nem túl kedvesen, majd mint aki szívességet tesz a lány felé fordult.
-Nem akarod bemutatni a kedves ismerősöd? - fujj, hogy bír ennyire falra mászóan mosolyogni?! Komolyan én szedem le onnan, ha még sokáig néznem kell.
-A barátnőm. - hangsúlyozta ki a fiú, mire nekem kezdett összeállni a kép. - Blair a neve. Blair, ő itt Taylor Swift...
-Az idegesítő Ex. - mondtam ki a valósághű befejezést, miközben nagyon szívtam a cigimből.
-Igen. - vont vállat Harry.
-Tessék? - döbbent le a lány.
-Figyelj Taylor. - kezdte Haz, de a hangsúlyból levehető volt, hogy nem először zajlódik le ez a beszélgetés. - Szakítottunk. Az egy dolog, hogy a neten folyamatosan hagyod a szánalmasabbnál szánalmasabb üzeneteket, de kérlek! Legalább ilyenkor hagyj békén! - ez... ez elég durván hangzott, de a csajt elnézve ez még a legkevesebb amit megérdemel... Van benne valami... Valami felettébb irritáló, és picsás kisugárzása.
-Szóval lecserélsz egy ribancra? - nézett végig rajtam.
-Igen. - válaszoltam a  fiú helyett, aki belekezdett volna már azt 'ő nem ribanc' szövegbe. Kérlek! Kit álltatunk?!
-Amúgy meg nem értem... A szokásos számot, már úgy is megírtad! - nyafogott tovább Hazza, d erre felkaptam a fejem. Ennyire még én sem vagyok hülye!
-Neked is van szakítós számod? - vigyorogtam rá.
-Bizony.
-Melyik?
-22 - vont vállat.
-Figyelj Harry.. - jött megint a nyávogás közelebbről. - Ha még is csak kellenék... Csak szólj oké? - mondta ártatlan hangom, miközben a gallérját igazgatta az ÉN 'pasimnak.
  Na jó, itt muszáj volt röhögnöm.
-Mi olyan vicces? - nézett végig rajtam lenézően. - Én a helyedben befognám... Ribanc!
-Drágám, csak ennyire futja? Mintha már hallottam volna, úgy egy percen belül. Nagyon okos lehetsz... Tőlem legalább nem menekülnek a pasik, ez szerintem jelent valamit. És ezt a helyedben befognám dolgot nem teljesen értem... Arra célcol, hogy túl szép vagyok? Ó... Sajnállak... Ha nem lennél ilyen idegesítő, talán még te is élvezhetnél egy kapcsolatot. - ééés, igen! Ennyi! Bókolj bele kicsit, és hagyd ott, a tátott szájú ledöbbent picsát.
-Ahh... Köszönöm! Remélhetőleg mostantól nem zaklat. - rázta meg a fejét a göndör, miközben az integető társaság felé vezetett. - Jajj, itt vannak a lányok is! - vidult fel egy pillanat alatt, de nem azzal a kanos vigyorral, hanem a barátival.
-Sziasztook! - zárta karjaiba a lányokat, szám szerint hármat, akik ugyan ilyen örömmel fogadták a göndört, de tovább átpártoltak, hozzám.
 Akkor most ők kik is?!
-Blair! Annyira találkozni akartunk ,ár veled! Te komolyan olyan gyönyörű vagy, mint ahogy Pezz elmondta! És a hajad! És ez a ruha, és az alakod... Wáá! - egy enyhén dundibb lány áradozott velem szemben, miközben én megütközve figyeltem, a többiek meg röhögtek.
-Little Mix. - legyintett Edwards, mikor felé pillantottam. - Az energia bomba, aki éppen ódát zeng rólad és nem képed bemutatkozni, Jesy, és nem! Én nem beszéltem ennyit rólad. Csak arról, hogy nem jövünk ki. - vont vállat.
-Upsz... Bocsi tényleg... - ült le a lány pirulva.
-Szia én Jade vagyok, telefonon már volt szerencsém.De még vagy százezer kérdésem lesz... Nem minden nap találkozik az ember ilyen csodabogárral... Tetszik, ahogy a sajtót kezeled. - kacsintott, s magyarázta, mikor nem értettem a 'kifejezéseit'.
-Leigh. Rám csaptad a telefont. És bosszúból, itt kérdezem meg, hogy mi van közted és Zayn között? - mivel már mindketten ültünk le, s persze, hogy Zayn mellé kerültem, így elég gyönyörű képet alkothattunk: Zayn, aki iszik és a tányérjába köpi az egészet, és én, aki ledermed, az úgy mond 'kakipózban' a szék felett pár centivel.
-Leigh! - kezdte Pezz megint a délutáni hangnemet, de nem ért túl sokat.
-Öhm... - próbáltam összeszedni gondolataimat. Ezt úgy sem úszom meg... - Tudod néha összefekszünk, mit ahogy a többi bandataggal is. Ez már ilyen szokás. - vontam vállat teljesen komolyan.
-Héé, nyugi...-Tette Harry a kezét  a combomra, mire a másik oldalamon kéz ökölbe szorult. Lassan néztem fel 'gazdájára', aki maga elé meredve próbálta összeszedni magát. - Képzeljétek B. összefutott Taylorral. - nevetett Bongyorka.
-És mi volt?
-Taylor? Taylor Swift? - döbbent le Dan.
-Ja.
-Honnan ismeritek?
-Az exem. - vont vállat a másik.
-És zavarna, ha... 'Összebarátkoznék' vele? - persze, hogy csak Pepe tesz fel ilyen hülye kérdést...
-Haha... Ha bevállalod, hogy két nap múlva már az esküvőtöket és a gyereket fogja tervezni... - nevetett továbbra is, majd ivott egy kortyot az előtte heverő pezsgőből.
-Miért van az, hogy minden jó csak, defektes? - nyafogott,a 'féliker'
-Kösz...-morogták a lányok az asztalnál, mire az említett pirulva kezdett magyarázkodni. Ben csak nevetett.
  Innentől kezdve, úgy mond kellemes volt az este, s nem is volt annyira feltűnő, hogy Zayn nincs annyira benne a társaságban. Én csak ültem és szétuntam a fejem.
  Vajon, a barátnők, mennyit tudnak?
-Harry... Őt hogy is hívják? - mutattam a szemben ülő bandatagra.
-Liamat? - nézett nagyot.
-Kösz. Liam... Kijönnél velem cigizni? - mondtam ki határozottabban, s próbálta nem tudomást venni Hazza röhögéséről.
  Valamiért csend lett az asztalnál erre a kérdésre. Talán valaki sejtette, hogy mit akarok, valaki csak szimplán nem érti a helyzetet, de engem ez most nem érdekelt.
-Öhm.. Persze. - nézett értetlenül a fiú, de elkezdett felkecmeregni. - Mindjárt jövök. - csókolta meg barátnőjét, aki csak mosolygott. Gondolom látta, hogy komoly dologról van szó.
- Szóval? Mi lenne az a fontos? - tudakolta, mikor beleszívtam cigimbe.
-Kérsz? - nyújtottam felé a dobozt, figyelmen kívül hagyva a kérdést, de a nemleges válasz után, nem húztam tovább. - Nem vagy ilyen hülye tudod, miről van szó.
-Oké ez igaz, de... Miért pont én? Ezt nem a többiekkel együtt kéne? - próbálta megfogalmazni gondolatait.
-Nem. Úgy csak egymást hergelitek. Amúgy meg Edwards szerint, te vagy a legértelmesebb.
-Ez bók akart lenni? - vállat vontam.
-Csak annyit kérek, hogy hallgasd meg. Régebb óta ismeritek, mint engem. Honnan veszed, hogy nem voltam olyan idegesítő, hogy megérdemeltem? - tette fel a fura, de valahol jogos kérdést.
-Itt nem ez a lényeg! És nem is igaz, hiszen szeretett! Pont ez a baj, olyannal tette, akit szeretett! És amúgy sem verünk lányokat. - fejezte be végül a feját rázva. -Ezen egyszerűen nincs mit megbeszélni!
-Csak... Csak hallgasd meg!
-Ha ennyire tudsz valamit, miért nem mondod inkább el?
-Mert... Mert nem tudom... Én nem beszéltem vele, de... Ne vágj közbe kérlek. Ne engem vegyünk példának. Vagy is nézd meg! Én voltam az áldozat és, nem rohadtul nem békéltem meg ezzel az egésszel, most még is itt állok az egyik barátja előtt és arra kérem, hogy hallgassa meg. Perrie megtette és nézd meg... Minden olyan, mint volt! - tártam szét a karom. Barna szemeivel, engem fürkészett. - Ha... Utána is ezt gondolod, rendben. De ennyivel tartozol a barátságotoknak. És ezt kéne megértenie a többieknek is. A csapatot még megértem, bár az is idegesít... Nézd meg ennyit kell miatta beszélnem. - nevettem fel kínosan.
-Négy évig magadban kellett tartanod. - mosolyodott el ő is. - Na jó, meggyőztél. Jó kis beszélőkéd van szerintem többet használd... - belepirult a mondatban, míg én kikerekedett szemekkel néztem rá. - Úr Isten! Ezt nem úgy értettem, bocsánat. Ez rohadt kínos...Csak arra céloztam, hogy jól érvelsz. - vörös fejjel indult vissza, én meg röhögve követtem.
-Köszönöm. - motyogtam még, mielőtt hallótávolságon belül érhettünk volna.
-Mi olyan vicces? - tudakolta Louis.
  Csak legyintettem. Majd ha akarja elmondja Liam, én nem hozom ilyen helyzetbe...